پای بابک زنجانی هم به ماجرای بانک آینده و علی انصاری باز شد شمش طلا اولین کالای وارداتی به کشور رشد ۵ هزار تومانی قیمت نقره | گرم نقره به ۱۹۳ هزار تومان رسید پیش‌بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ آبان ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۸ آبان ۱۴۰۴ مشهد، میزبان بزرگ‌ترین رویداد نمایشگاهی صنعت ساختمان در کشور قیمت خودروهای داخلی و خارجی (۷ آبان ۱۴۰۴) | بازار در وضعیت انتظار جزئیات مصوبات کمیته حمایت از کسب‌وکار اعلام شد شرایط فروش فوری محصول برقی شرکت سایپا اعلام شد | مهلت افتتاح حساب وکالتی تا چه روزی است؟ + لینک ثبت نام عبور میانگین قیمت خانه در تهران از متری ۱۲۹ میلیون تومان | رشد خفیف تورم مسکن در مهرماه ۱۴۰۴ برنامه اصلاحی بانک مرکزی درباره ۵ بانک ناتراز چیست؟ سرانه مصرف انرژی بخش خانگی در ایران، ۳ برابر متوسط جهانی است ظهوریان: نهاد‌های نظارتی به وقوع پول‌شویی در پروژه‌های بانک آینده مشکوک‌اند +فیلم صعود بورس به کانال ۳.۲ میلیونی | گزارش وضعیت بازار سهام (۷ آبان ۱۴۰۴) نرخ دلار در بازار آزاد مشهد چند است؟ (۷ آبان ۱۴۰۴) هر گرم طلا امروز در بازار مشهد چقدر قیمت دارد؟ (۷ آبان ۱۴۰۴) اونس جهانی طلا بار دیگر افزایش یافت (۷ آبان ۱۴۰۴) دلایل افزایش قیمت پوشاک چیست؟ | پوشاک استوک، بلای جان تولیدکنندگان جهش بی‌سابقه قیمت گوشت در بازار | علت چه بود؟ آخرین خبر از ساعت کاری کارکنان دولت (۷ آبان ۱۴۰۴) ساعت ثبت سفارش خرید عرضه‌اولیه امروز اعلام شد (۷ آبان ۱۴۰۴) | چقدر نقدینگی مورد نیاز است؟ رشد تومور تورم در خراسان رضوی | تورم نقطه به نقطه خوراکی‌ها در خراسان رضوی در مهرماه ۱۴۰۴، به  ۶۷.۴ درصد رسید دینار عراق امروز در مشهد چند است؟ (۷ آبان ۱۴۰۴) شنبه منتظر عرضه‌اولیه سهام «پتوسعه» باشید (۱۰ آبان ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۷ آبان ۱۴۰۴) | میوه‌های پاییزی چند؟ واردات برق ایران ۳برابر بیشتر از صادرات آن ایران‌خودرو بازهم افزایش قیمت داد (۷ آبان ۱۴۰۴) | هایما ۲۳۰ میلیون گران شد آغاز توزیع اضطراری ۲۶ هزار تن نهاده دامی از انبار ذخیره پشتیبانی امور دام خراسان رضوی
سرخط خبرها

بهره‌برداری از ۲۹۶ مگاوات نیروگاه برق خورشیدی در خراسان رضوی | چشم‌انداز تولید ۳۰۰۰ مگاوات برق تجدیدپذیر در استان+ویدئو

  • کد خبر: ۳۲۸۴۳۱
  • ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۵
  • ۱
بهره‌برداری از ۲۹۶ مگاوات نیروگاه برق خورشیدی در خراسان رضوی | چشم‌انداز تولید ۳۰۰۰ مگاوات برق تجدیدپذیر در استان+ویدئو
آیین بهره‌برداری و آغاز عملیات اجرایی ۲۹۶ مگاوات نیروگاه خورشیدی در سطح خراسان رضوی، عصر امروز با حضور معاون وزیر نیرو، استاندار خراسان رضوی و جمعی از مدیران دستگاه‌های اجرایی در مجتمع چسب «سامد» برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، آیین بهره‌برداری و آغاز عملیات اجرایی ۲۹۶ مگاوات نیروگاه خورشیدی در سطح استان، عصر امروز (چهارشنبه ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) با حضور غلامحسین مظفری استاندار خراسان رضوی، محسن طرزطلب معاون وزیر نیرو و رئیس سازمان ملی انرژی‌های تجدیدپذیر، علیزاده خدابنده مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی، حسین محمودی‌خراسانی رئیس انجمن مدیران صنایع استان و جمعی از مدیران دستگاه‌های اجرایی در مجتمع چسب «سامد» برگزار شد.

چشم‌انداز تولید ۳ هزار مگاوات برق خورشیدی در استان

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی با اشاره به اینکه امروزه حدود ۱۲۸ مگاوات از ظرفیت تولید برق در استان از محل منابع تجدیدپذیر تولید می‌شود، اظهار کرد: هدف‌گذاری فعلی متمرکز بر ایجاد سه نیروگاه بزرگ‌مقیاس جدید به همراه ده‌ها پروژه متوسط و خردمقیاس است تا در مجموع در چشم‌انداز سه سال آینده، ظرفیت تولید برق تجدیدپذیر در خراسان رضوی را از ۱۲۸ مگاوات فعلی به ۳ هزار مگاوات می‌رساند.

وی افزود: مراسم امروز مربوط به ۲۹۶ مگاوات نیروگاه برق خورشیدی است که به‌صورت فراگیر استانی، ۲۰۰ نیروگاه چاه کشاورزی، ۴۵ واحد صنعتی، ۷۴۳ مشترک خانگی، ۲۱ اداره و ۵ مورد سرمایه‌گذاری را دربرمی‌گیرد.

۶۷ مگاوات نیروگاه برق در دست احداث است

عبدالوحید مهدوی‌نیا، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق شهرستان مشهد نیز در ابتدای این مراسم با بیان اینکه در مشهد بیش از یک میلیون و ۸۵۰ هزار مشترک فعال وجود دارد، خاطرنشان کرد: ۳۸ درصد از این شمار مربوط به بخش خانگی است، ۲۵ درصد در بخش صنعتی، ۱۲ درصد در بخش تجاری، ۱۲ درصد در سطح عمومی و روشنایی معابر و ۸ درصد نیز در حوزه کشاورزی مصرف می‌شود که اگرچه این گستردگی تاحدی مطابق استاندارد‌های جهانی است، اما همچنان در حوزه مصرف، شاهد اسراف چشمگیر نسبت به میانگین جهانی هستیم.

وی ادامه داد: نیروگاهی که امروز با ظرفیت ۴۰۰ کیلووات به بهره‌برداری می‌رسد، از حدود شش‌ماه قبل کلنگ آن بر زمین خورده بود و اکنون هم‌زمان با بهره‌برداری از آن، عملیات احداث یک نیروگاه ۴۰۰ کیلووات دیگر نیز آغاز می‌شود. در حالت کلی هم از ابتدای ۱۴۰۲ که این پروژه در شهرستان آغاز شد، ابتدا ۱۶.۵ مگاوات و در سال گذشته نیز ۳۰.۵ مگاوات نیروگاه برق تجدیدپذیر خورشیدی به بهره‌برداری رسید و هم‌اکنون حدود ۶۷ مگاوات زیرساخت تولید برق پاک نیز در بخش‌های مختلف در دست اقدام است.

چالش‌های سرمایه‌گذاری در حوزه انرژی

رئیس انجمن مدیران صنایع استان نیز در ادامه این مراسم به برخی چالش‌های کنونی سرمایه‌گذاران بخش خصوصی در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر پرداخت و گفت: امروزه چالش‌های متعددی در این حوزه وجود دارد که گریبان بخش خصوصی و سرمایه‌گذاران را گرفته است. نبود تسهیلات مالی مناسب، کاهش سود و صرفه اقتصادی معقول در سال‌های اخیر و بلاتکلیفی سرمایه پس از احداث نیروگاه‌های خورشیدی ازجمله مشکلاتی است که باعث می‌شود تا بخش خصوصی ما ترجیح دهد سرمایه خود را با دردسر بسیار کمتر و بازدهی بسیار بیشتر به کشور‌های همسایه ببرد.

مدیرعامل شرکت چسب «سامد» بیان کرد: یکی از چالش‌های بزرگ نیز تمرکز اختیارات در تهران است که باعث می‌شود سرمایه‌گذار ما ناچار باشد برای کوچک‌ترین اقدام خود نیز به تهران سفر کند ساعت‌ها و روز‌ها در انتظار ملاقات یک مسئول بماند تا بتواند یک مجوز بسیار کوچک و معقول را به این شکل غیرمعقول کسب کند. امید ما این است که با همکاری بیشتر و توسعه راهکار‌های مالی و زیرساختی به یک مدل پایدار و اقتصادی برای توسعه نیروگاه‌های خورشیدی در کشور و استان دست پیدا کنیم.

مهران سپهران
تصویربردار مهران سپهران
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۱۸ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۴
0
0
کاش یک فکری به حال این وضع بی برقی بکنن. گفتن تابستون بازهم قطعی داریم. از همین نیروگاه ها بازم نیازه
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->